Mercedes GLC Coupe va fi scoasă din stadiul de concept

0
826

În cadrul salonului auto de la Shanghai a fost prezentat pentru prima dată Mercedez-Benz GLC. Oficialii companiei au confirmat că viitorul lor model de maşină este aproape finalizat şi urmează a intra în procesul de producţie, ca mai apoi să apară în varianta finală la salonul auto de la New York.

Şeful seriei de automobile Mercedes din Clasa G, Dr. Gunnar Güthenke a confirmat apariţia unui astfel de model în cadrul unui eveniment dedicat pasionaţilor de automobile. Pe lângă confirmarea unui nou model de autovehicul de la Mercedes, acesta a relatat că este extrem de mândru de modul în care a reuşit compania să îşi extindă gama de crossovere şi SUV-uri, menţionând totodată şi de faptul că BMW X4 şi GLC Coupe aveau întradevăr nevoie de un concurent pe măsură. Conform statisticilor, maşinile de tip crossover şi SUV au un procent al vânzărilor cu 25% mai mare anul acesta, în comparaţie cu cele de anul trecut. Compania speră să păstreze în continuare un număr cât mai mare de vânzări, chiar să îşi depăşească pe viitor propriul record.

Anul 2016 vine cu o grămadă de îmbunătăţiri pentru maşinile din Clasa G, aducându-le un motor twin-turbo V8 de patru litri pentru modelul standard cât şi multe alte beneficii. Güthenke priveşte pozitiv spre viitor, relatând pentru Auto Blog „Legends noastră are un viitor strălucit”.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.