Mlais MX Base VS OUKITEL U8, care telefon este mai bun?

0
549

Competiţia în rândul telefoanelor mobile nu va avea niciodată un sfârşit, însă ne poate ajuta să aflăm care model este mai bun. În general atunci când ne îndreptăm atenţia către două modele de telefoane, aproape la fel din punct de vedere a specificaţiilor cât şi a designului şi nu suntem hotărâţi pe care să îl alegem, am avea nevoie de o persoană care să ne îndrume către modelul cel mai bun, lucru ce poate fi făcut doar printr-o comparaţie directă între cele două dispozitive. Mlais MX Base şi OUKITEL U8 sunt două telefoane ce concurează destul de bine la capitolul performanţei, ambele fiind aproape identice din acest punct de vededere, însă cu ceva diferenţe la partea de design cât şi la preţ.

1439250085053-P-2588126Mlais MX Base şi OUKITEL U8 dispun de acelaşi model de procesor, de 2GB de memorie RAM, 16 spaţiu de stocare intern şi acelaşi model de GPU, fapt pentru care nu există o deosebire din punct de vedere hardware între cele două modele. Cu toate acestea, sunt câteva mici deosebiri minore ce trebuiesc luate în considerare. Mlais MX Base în comparaţie cu OUKITEL U8, dispune de un display de 5.0 inch cât şi de o baterie de 4300mAh, în timp ce OUKITEL U8 are 5.5 inch, senzor de amprentă si o baterie de 2850mAh. Din punctul nostru de vedere fiecare telefon poate fi folositor în funcţie de nevoile pe care le aveţi, deosebirile dintre ele fiind extrem de mici.

201507021527469766

Aşadar dacă doriţi un telefon cu o capacitate mai mare a bateriei, recomandarea noastră se duce către Mlais MX Base, însă dacă doriţi să vă protejaţi datele în cel mai bun mod posibil OUKITEL U8 este capabil să vă ofere senzorul de amprentă de care aveţi nevoie. Desigur că pe lângă deosebirile specificate mai sus, mai sunt şi altele extrem de mici dar care nu au o semnificaţie prea ridicată.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să vizitaţi site-urile producătorilor. Produsele pot fi găsite pe EverBuying la preţul de:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.