Microsoft anunță lansarea următorului vârf de gamă, Lumia 940, la sfârșitul anului

0
653

Incă nu se cunosc detalii din surse oficiale despre noul flagship al Microsoft ce va înlocui ultimul smartphone lansat de aceștia (Lumia 930) dar potrivit unor surse din presa internațională din domeniu, noul Lumia 940 va rula obligatoriu Windows 10 și va dispune de o cameră foto mai performantă decât predecesorul Lumia 930.

Aceleași surse raportează că noul Lumia 940 ar avea un ecran de 5,2 inch, în timp ce ”fratele” său, phabet-ul Lumia 940 XL va dispune de un display de 5,7 inch. Noul sistem de operare Windows 10 cu care este echipat poate suporta procesoare high-end , prognozându-se astfel pentru noul Lumia 940 un procesor octa-core CPU.

Cât despre performanțele camerei atașate, aceasta va fi înzestrată cu un senzor high-resolution de 24 sau 25 MP, camera frontală având minim 5 MP. In același timp se speculează faptul că Lumia 940 va avea capacitatea de scanare a irisului proprietarului, tehnologie care se zvonea înaintea lansării Samsung Galaxy S6 că ar fi echipat acest smartphone, ulterior zvonul fiind infirmat de către utilizatori.

O altă speculație se referă la posibilitatea realizării de interacțiuni 3D de către noul Lumia 940 dar și certitudinea unui suport nativ pentru stylusul ce va intra în componența pachetului telefonului. Cam atât despre zvonurile privind noul Lumia 940, detalii clare vom afla peste câteva zile, pe 29 aprilie la conferința BUILD unde vor fi prezenți și cei de la Microsoft.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.