Smartphone mai dur decât titanul şi foarte securizat

0
684

Turing Robotic Industries este o firmă producătoare de smartphone-uri care este pe punctul de a lansa Turing Phone, un dispozitiv care deşi nu poate concura cu ultimele specificaţii de cea mai mare calitate apărute în lumea smartphone-urilor, impresionează prin design, calitatea învelişului şi funcţii foarte utile.

Turing Phone este noua creaţie cu care cei de la Turing Robotic Industries se pot mândri pe deplin, fiind un telefon care dincolo de un design plăcut ochiului, pune mare preţ pe securitate, astfel încât cei care sunt precauţi în legatură cu siguranţa fişierelor lor, pot vedea o opţiune ideală în acest smartphone. Gadget-ul este dotat cu un serviciu care permite criptarea automată a conversaţiilor fără apelarea la un server terţ şi cu un cititor de amprente, acesta din urmă reprezentând probabil varianta cea mai utilizată în viitorul apropiat atunci când va veni vorba de legitimarea utilizatorului pe diferite aparate şi reţele.

Cât despre construcţie, smartphone-ul foloseşte un sistem de încărcare magnetic şi este realizat dintr-un aliaj numit liquidmorphium, unul mai dur decât oţelul şi titanul. Deşi unele din componentele carcasei lui Turing Phone sunt realizate din ceramică, aluminiu şi plastic, telefonul poate face faţă cu brio în diferite situaţii extreme.

Partea de configuraţie hardware este şi ea una destul de generoasă, chiar dacă nu este în conformitate cu cele mai noi upgrade-uri de pe piaţă. Smartphone-ul dispune de un display Full HD 1080p de 5,5 inci, un procesor Snapdragon 801 şi 3GB RAM. Memoria internă este variabilă în funcţie de preţul la care se achizitionează smartphone-ul, mai exact la preţul de 740 de dolari putem beneficia de 64 GB, iar cu 870 de dolari putem primi memoria de 128 GB.

De ecranul Full HD al telefonului ne putem bucura pe deplin utilizând conexiunea de tip 4G de care acesta este capabil, sau realizând fotografii şi filmări cu cei 13 megapixeli disponibili. De asemenea smartphone-ul este dotat şi cu cameră foto frontală, mai mult decât ideală pentru selfie-uri întrucât este de 8 megapixeli.

Turing Phone va fi disponibil pe piaţă începând cu data de 10 august 2015 şi până să fie disponibil şi în România, va putea fi comandat cu uşurinţă online.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.