Un nou smartphone cu 4GB de RAM, K80 a fost lansat de Lenovo

0
669

N-a trecut prea mult timp de la lansarea de către compania Asus a primului smartphone cu 4GB de RAM, ZenFone 2, urmată imediat de telefonul Mi Note Pro al celor de la Xiaomi, echipat și el tot cu 4GB de RAM, când iată că Lenovo devine a treia companie din lume ce scoate un telefon cu această memorie care tinde să devină obișnuită.

Denumit Lenovo K80, noul telefon rulează sistemul de operare Android Lollipop, are un display de 5,5 inch 1080 și este alimentat de un procesor 64 bit Intel Atom de 1,8 GHz, dispunând și de o cameră de 13 MP cu stabilizator optic de imagine.

Noul telefon Lenovo K80 are 64 GB spațiu de stocare și o baterie generoasă de 4000 mAh și o grosime de numai 8,5 mm. Culorile cel mai des întâlnite sunt negru, argintiu și roșu dar mai are și alte variante de culori.

Incepând cu data de 30 aprilie, Lenovo K80 va fi disponibil în China pentru un preț de 290 de dolari. In paralel cu modelul K80 va fi lansat un al doilea telefon ce va avea numai 2 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare la prețul de 240 dolari. Lenovo nu a anunțat dacă va lansa modelul K80 și pe alte piețe decât pe cea autohtonă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.