Numeroase aplicaţii Apple Watch au fost aprobate !

0
426

Compania Apple a primit aprobarea lansării a peste 2100 de aplicații pentru smartwatch din partea reprezentanților din Cupertino. Cumpărătorii speră la o utilitate reală deoarece niciun alt competitor nu a avut disponibile un număr atât de ridicat de aplicații în momentul lansării. Totuși, nu se aplică obligatoriu regula calității în cazul cantităților mari de produse, dat fiind faptul că marea majoritate din rândul celor disponibile pe App Store sunt nefolositoare.

Cu toate acestea, compania oferă prin intermediul unui website un sistem virtual de deschidere a aplicației și vizualizare a ecranelor pe care aceasta urmează să le afișeze pe ceas, în acest fel, doritorii aflați în dubii privind achiziționarea accesoriului iși pot definitiva o părere. Testarea propriu-zisă a produselor se poate realiza doar în momentul comandării efective, o mare parte a prezentărilor fiind constituită din imagini, insă în cel mai bun caz site-ul prezintă clipuri video sau elemente interactive pentru a expune o parte din funcționalitatea lor. Din nefericire, Apple nu a dezvoltat un sistem asemănător pentru clienții lor, acest fapt ilustrând superficialitate.

Pentru a se bucura pe deplin de succes va trebui să construiască aplicații utile, iar graba în care Apple Watch scoate așii din mânecă nu se prezintă foarte convingătoare, ceea ce va genera nemulțumirea clienților. În definitiv, această lansare rapidă Apple Watch are și părțile sale pozitive, cei care au precomandat ceasurile inteligente le-au achiziţionat cu două luni mai devreme. 

Apple Watch, modelul sport, este livrat în două cutii şi vine cu brăţara asamblată, o porţiune fiind oferită pentru a fi purtată indiferent de mărimea încheieturii. Compania a fost atentă la detaliile de livrare, creând cutii diferite pentru versiunile sale. Prin urmare, în cazul modelului sport discutăm despre două suporturi de livrare alungite în care se află ceasul şi accesoriile sale, iar în cazul Edition Apple este o singură cutie în care ceasul va fi amplasat pentru încărcare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.