Modulul grafic iCEnhancer promite să adauge un plus de realism jocului GTA V

0
495

GTA V reprezintă la momentul de faţă cea mai mare realizare a celor de la RockStar, atât din punct de vedere a calităţii grafice cât şi a gameplay-ului. Jocul beneficiază de cele mai noi tehnologii software, având un engine unic cu proprietăţi şi specificaţii foarte bine optimizate. ICEnhancer unul dintre cele mai cunoscute module grafice va fi implementat în sfârşit şi pe GTA V. Hayssam Keilany, dezvoltatorul iCEnhancer, se mândreşte cu o întreagă serie de astfel de module introduse pe jocurile celor de la RockStar Games, întocmai pentru a le oferi o interfaţă grafică cât mai atractivă.

La momentul de faţă sistemul grafic iCEnhancer se află în stadiul de dezvoltare, însă producătorul promite că în scurt timp să îl lanseze oficial. Trecând peste preferinţele multora, din punctul meu de vedere GTA V nu mai are nevoie de nici-o imbuntatire, beneficiind la momentul de faţă de o combinaţie perfectă între gameplay – grafică – audio.

Desigur, cerinţele de sistem pentru integrarea acestui modul vor creşte semnificativ, ţinând cont de numărul efectelor ce vor fi adăugate, însă conform imaginilor dezvăluite până la momentul de faţă, noile schimbări par să îi adauge un plus de realism jocului şi să îl facă din ce în ce mai bun, să îl facă exact după preferinţele celor ce vor mai multă calitate grafică.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.