Ştiaţi că Apple Watch este la fel de precis precum multe aparate care măsoară ritmul cardiac ?

0
450

Apple Watch, după cum se ştie, este un gadget care, la prima vedere, da impresia că ar fi un ceas obişnuit. Însă, acesta are destul de multe funcţii care pot impresiona pe oricine. În ultima perioada a demonstrat că poate fi considerat la fel de util şi de precis precum un aparat care măsoară ritmul cardiac.

Mic şi compact, putând fi achiziţionat şi asortat la diferite stiluri de vestimentaţie, acesta a adus companiei Apple un ultima perioada câştiguri destul de mari.

hearrate

Brad Larson, cunoscutul inginer, a făcut o comparaţie între un aparat care măsoară ritmul cardiac şi dispozitivul Apple şi, s-a constat că rezultatele au fost asemănătoare.

Că atare, acest test susţinut alături de Mio Alpha, cei de la Apple au contrazis toate spusele răutăcioase dea lungul timpului.

Apple Watch foloseşte un pulsoximetru , o tehnologie care scanează venele pentru a măsură ritmul cardiac cu ajutorul luminii reflectate.

Recent, să constatat că citirea poate fi coruptă de tatuaje de pe mâna, iar Apple a confirmat acest lucru, dar pentru toţi ceilalţi precizia este cu adevărat impresionantă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.