Netflix reinventează vechea echipă de la ”Top Gear”

0
543

Undeva prin luna martie a acestui an, Jeremy Clarkson (54 de ani), excentricul prezentator al celebrei emisiuni ”Top Gear” ar fi avut o altercație cu mai tânărul asistent de producție al BBC, Oisin Tymon (36 de ani).

Potrivit martorilor, Clarkson era foarte nervos pentru că după o zi întreagă de filmări echipa de catering nu ajunsese pe platourile de filmare. Sub imperiul foamei, Clarkson l-ar fi lovit pe Tymon în urma unei discuții în contradictoriu, fapt ce i-a determinat pe șefii BBC să-l suspende iar mai apoi să-l concedieze pe vulcanicul prezentator.

In ciuda unei petiții online inițiate de fanii emisiunii ”Top Gear” ce strânsese sute de mii de semnături, petiție ce dorea readucerea lui Clarkson în emisiune, conducătorii postului BBC au fost de neînduplecat, menținându-și decizia. Jeremy Clarkson nu era la prima abatere realizată în timpul filmărilor, el recidivând după alte gafe făcute în Argentina și chiar în România căreia i-a spus ”țara lui Borat”.

Prietenul lui Jeremy Clarkson, James May, co-prezentator în emisiunea ”Top Gear” a refuzat să continue prestația sa la BBC, justificând că emisiunea ”nu ar mai fi la fel fără el”, renunțând la job-ul care îl consacrase.

Cei de la BBC au găsit repede înlocuitori pentru cei doi (Clarkson și May) în trio-ul format din Jodie Kidd (fotomodel, prezentatoare a emisiunii ”Classic Cars Show” a postului Channel 5), Philip Glenister (actor în serialul ”Life on Mars”) și Guy Martin (prezentator la Channel 4).

Chiar dacă șefii BBC au denumit acest nou trio de prezentatori ca fiind ”de vis”, e greu de crezut că emisiunea va mai avea același rating din perioada cu Jeremy Clarkson.

Recent, cei de la Netflix au avut o sclipire de geniu și s-au gândit să refacă vechea echipă a emisiunii ”Top Gear” de la BBC, formată din prezentatorii Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, plus producătorul executiv Andy Wilman.

Inspirându-se din succesul înregistrat de actorul Kevin Spacey cu serialul ”House of Cards” de pe aceeași platformă Netflix, noua emisiune cu și despre mașini se pare că va purta denumirea de ”House of Cars” și va avea sută la sută sprijinul milioanelor de fani din întreaga lume al vechiului format ”Top Gear”.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.