Windows 10 poate fi achiziţionat în mai multe versiuni!

0
467

În doar câteva luni, Windows 10 va fi lansat şi, în timp ce Microsoft vorbeşte de o platforma unificată, acesta va veni în mai multe „compartimente”.

La început, va veni cu variantele cele mai utile: Windows 10 Home, Windows 10 Pro şi Windows 10 Mobile. Home şi Pro vor fi cele mai utile şi cele mai cumpărate.

Windows 10 Mobile va veni pre-instalat pe dispozitive, cum ar fi smartphone-uri şi tablete mai mici (probabil pe cele de 8 inch sau mai puţin).

Şcolile vor avea acces la o altă versiune, Windows 10 Education, în timp ce întreprinderile mari vor avea, de asemenea, opţiunea de a achiziţiona Windows 10 Enterprise.

Se va putea achzitiona versiunea Enterprise într-o ediţie specială, inclusiv Windows Mobile 10, la care se va adaugă Windows Management Pro, precum şi caracteristici de securitate pentru Windows 10 Standard, toate la pachet.

Celelalte trei sunt făcute pentru dispozitive integrate, inclusiv Raspberry Pi 2 şi Galileo oferite de Intel. Mary Jo Foley spune ca Microsoft va oferi variante integrate atât pentru Windows 10 Enterprise, cât şi pentru Windows Mobile 10 şi, există, de asemenea, o versiune specială pentru gadget-uri.

Chiar acum, există o mulţime de variante low-cost care rulează cu Windows 8.1 care au inclus şi motorul de căutare Bing. Pe blog-ul Microsoft a fost publicat că nu se va face nici o menţiune în ceea ce priveşte Windows 10, cu Bing inclus. Microsoft ar putea fi ameninţat cu privire la alte versiuni pentru dispozitive, cum ar fi HP Stream.

Ele vor fi de o calitate inferioară faţă de Windows Home. Oricum, windows-ul va veni preinstalat pe dispozitivele achiziţionate. Cumpărătorul va trebui să decidă între Windows 10 Home sau Pro şi Windows 10 cu Bing dacă se doreşte căutarea unei copii asemănătoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.