NO.1 G2 1.54-inch MTK2502, ceas smart cu ecran din safir

0
631

Nu ai cum să nu îţi doreşti un asemenea ceas, este ideal pentru orice categorie de persoană, oferindu-ţi posibilitatea de a schimba curelele ori de câte ori este nevoie. Acesta vine în ediţii cu curele din piele, silicon dar şi din metal, astfel încât să îţi ofere şansa de a adapta ceasul în funcţie de preferinţele tale. Poate te întrebi de ce ai alege un ceas chinezesc, prea puţin cunoscut la noi în Europa, ei bine, cel mai bun răspuns ţi-l poate da NO.1 G2 1.54-inch MTK2502, care dovedeşte calitate şi performanţă încă de la prima impresie.

A

Ceasul beneficiază de o zonă cât mai largă a functilor, fiind dedicat atât pasionaţilor de sport cât şi utilizatorilor casual. Printre cele mai utilizate funcţii se numără şi pedometrul, senzorul ce măsoară bătăile inimii dar şi cele principale de smartwatch ce îţi vor permite să conectezi ceasul cu telefonul pentru a fi la curent cu notificările primite, fără a mai fi nevoie să îl scoţi din buzunar. Este rezistent împotriva razelor solare, poate fi folosit cu uşurinţă şi în apă, iar în comparaţie cu multe ceasuri inteligente găsite la momentul de faţă pe piaţă, NO.1 G2 este extrem de confortabil.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $59,00.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.