Xiaomi wireless bluetooth speaker, ascultă muzică împreună cu prietenii oriunde te-ai afla

0
550

Dacă tehnologia ne oferă o astfel de şansă, noi de ce să nu ne folosim de ea? Boxele portabile au ajuns în ultimii ani printre cele mai puţin vândute gadgeturi, atât pentru simpla lor funcţie de a împărţi muzica cu prietenii cât şi datorită preţurilor care nu erau pe măsura buzunarelor românilor. Xiaomi ia de fiecare dată în vedere acest aspect, preţul, astfel au creat Xiaomi wireless bluetooth speaker, o boxă mică, portabilă şi de foarte bună calitate. Aceasta este capabilă să redea sunetul la o intensitate destul de mare cât şi să se conecteze la orice device mobil.

SKU189056-6

Muzica se aude extrem de clar, iar în cazul podcasturilor sau a altor astfel de clip-uri video de pe Youtube, boxa se descurcă extrem de bine. Are doar 196 de grame, se conectează la orice smartphone datorită sistemului Bluetooth 4.0, suportă o distanţă de până la 10 metri şi are o frecvenţă de 2.4Ghz-2.48Ghz. Doar cu o singură încărcare, boxa portabilă rezistă până la 12 ore de utilizare intensă. În pachet veţi primi boxa, un cablu USB pentru încărcare, un manual de utilizare şi garanţia.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să vizitaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $23,79.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.