Nvidia Shield, tableta gamerilor adevăraţi

0
593

Compania Nvidia şi-a extins gama de tablete Shield, imediat după ce a lansat pe piaţa procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1. Noutatea este aceea că, Tableta Nvidia Shield este gândită pentru gaming şi dispune de un controller wireless realizat pentru cei mai împătimiţi jucători. Nvidia Shield foloseşte un Tegra K1, procesor cu 192 de nuclee GPU şi este singura de până acum ce a fost construită în mod special pentru gameri. Tableta are o husă pentru protecţia ecranul şi poate fi folosită drept suport pentru a obţine cel mai bun unghi de vizionare.

Cei de la Nvidia au construit şi un controller wireless care oferă precizie, latenţă scăzută şi o ergonomie de care toţi gamerii au nevoie. Tableta dispune opţional de un modul LTE, astfel încât utilizatorii să se bucure de jocurile preferate oriune s-ar afla. Nvidia Shield poate face streaming de jocuri de pe un PC (desktop sau laptop), folosind tehnologia Nvidia GameStream compatibilă cu seria noilor procesoare grafice Nvidia GeForce GTX.

Controller-ul wireless Shield este cel mai avansat dispozitiv de acest tip fabricat până acum, permiţându-le utilizatorilor să îşi îmbunătăţească performanţele în jocurile pe care le rulează. Pot fi conectate prin Wi-Fi direct până la patru controllere wireless, pentru sesiuni de gaming cu amicii. Este primul controller de precizie creat pentru streaming de jocuri de PC sau Android. Acesta dispune de un jack pentru suport audio stereo sau pentru discuţiile necesare în timpul jocului, are touch pad, control al volumului şi un motor inovator pentru comenzi şi căutări vocale.

Noua tabletă are preinstalată aplicaţia Nvidia ShieldHub, care constituie centrul experienţei de gaming oferită de Shield. Cu ajutorul aplicaţiei, jucătorul are acces printr-o singură atingere, la o selecţie ce include cele mai bine optimizate jocuri pentru platforma Android disponibilă pe Shield, dar se poate accesa şi funcţia de lansare rapidă a jocurilor şi aplicaţiilor anterior instalate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.