OUKITEL K4000, telefon cu procesor Quad Core şi cameră de 13.0MP

0
560

OUKITEL K4000 este unul dintre puţinele telefoane care pe lângă performanţă oferă şi un preţ extrem de accesibil. Nu e deloc uşor să fii producător şi să introduci într-un terminal atât de mic putere de procesare mare ca mai apoi să îl vinzi pe un preţ cât mai scăzut. Dar iată, că în ciuda acestor aparenţe, unii producători reuşesc să aducă atât performanţa cât şi preţul la acelaşi nivel şi să le facă pe plac tuturor celor ce vor să îşi achiziţioneze un telefon.

3

OUKITEL K4000, căci despre el vom vorbi astăzi, vine la pachet cu un procesor Quad Core tactat la o frecvență de 1.0 GHz, 2GB de memorie RAM, 16 spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii până la 32GB şi Android 5.1. Pe partea de fotografiere şi înregistrare video, telefonul dispune de o cameră principală de 13.0MP şi una secundară de 2.0MP, suficient cât pentru a ţine o conferinţă video sau a realiza un selfie. Display-ul de 5.0 este bazat pe tehnologia Arc, ceea ce îi oferă din start un avantaj în cazul şocurilor. Ca orice alt telefon de ultimă generaţie, acesta dispune de toate facilităţile de conectare, împreună cu senzorii aferenţi terminalelor de acest gen.

2

Terminalul dispune de două sloturi SIM şi de o baterie de 4000mAh, care conform testelor ar trebui să ţină cel puţin 24 de ore cu toate setările la maxim. Designul telefonului este foarte bine ales, având în partea de jos butoanele capacitive pentru lista de setări, home şi back iar în rest acesta păstrează elementele esenţiale unui aspect cât mai frumos pentru un dispozitiv mobil. Un factor extrem de important care merită luat în vedere pentru telefon este rezistenţa sa sporită la apă, mizerie şi şocuri, devenind astfel un produs de bună calitate care rezistă în timp.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe EverBuying la preţul de $119.99 sau adăugați codul promoțional EBK4000 si il puteți achizitiona la doar $113.89.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.