Panasonic pe aceeași lungime de undă cu Firefox OS !

0
992

Panasonic surprinde plăcut pasionații de tehnologie venind cu un proiect alături de Mozilla . Sistemul de operare Firefox ușurează modul de acces la conținutul multimedia preferat.

Televizoarele cu rezoluție 4K și iluminare de fundal LED dețin o serie de funcții cum ar fi : Ecranul Info Frame și interfață pentru my Home Screen 2.0 . Utilizatorii se vor bucura de foarte multe programe, o multitudine de aplicații cu un conținut din surse externe, mai rapide și mai ușor de operat.

Se poate viziona mai jos un filmuleț de prezentare –

 

În categoria LIVE TV se pot urmări programele derulate și se poate crea o pagină personală cu canalele preferate. Mai mult de atât, după găsirea conținutului dorit, aplicațiile, paginile web, sau dispozitivele conectate, acestea pot fi salvate pentru accesarea lor în viitor.

Smart TV-ul are un ecran unde se afișează toate dispozitivele externe conectate (cablu sau WI-FI, dispozitive care permit rapid conectarea la telefoane, tablete, playere blu-ray, discuri USB, calculatoare, carduri SD și multe altele) .

Sistemul de operare Firefox și interfață de utilizator my Home Screen 2.0 sunt disponibile la seriile CX800, CX750, CX700, CR850, CR730, și CX680.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.