Panasonic pe aceeași lungime de undă cu Firefox OS !

0
485

Panasonic surprinde plăcut pasionații de tehnologie venind cu un proiect alături de Mozilla . Sistemul de operare Firefox ușurează modul de acces la conținutul multimedia preferat.

Televizoarele cu rezoluție 4K și iluminare de fundal LED dețin o serie de funcții cum ar fi : Ecranul Info Frame și interfață pentru my Home Screen 2.0 . Utilizatorii se vor bucura de foarte multe programe, o multitudine de aplicații cu un conținut din surse externe, mai rapide și mai ușor de operat.

Se poate viziona mai jos un filmuleț de prezentare —

 

În categoria LIVE TV se pot urmări programele derulate și se poate crea o pagină personală cu canalele preferate. Mai mult de atât, după găsirea conținutului dorit, aplicațiile, paginile web, sau dispozitivele conectate, acestea pot fi salvate pentru accesarea lor în viitor.

Smart TV-ul are un ecran unde se afișează toate dispozitivele externe conectate (cablu sau WI-FI, dispozitive care permit rapid conectarea la telefoane, tablete, playere blu-ray, discuri USB, calculatoare, carduri SD și multe altele) .

ff-tv

Sistemul de operare Firefox și interfață de utilizator my Home Screen 2.0 sunt disponibile la seriile CX800, CX750, CX700, CR850, CR730, și CX680.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here