Pantofii inteligenţi: Soluţia ideală pentru femeile obsedate de modă

0
690

Tehnologia a început să evolueze în toate domeniile, în special şi în cele vestimentare. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că tehnologia va atinge asemenea standarde, cine şi-ar fi imaginat că vom ajunge să purtăm haine şi accesorii inteligente? Iată, că după mai bine de 20 de ani în care tehnologia nu a pus accentul prea mult pe lucrurile simple din viata noastră, se pare că evoluţia atât din punct de vedere fizic cât şi chimic a anumitor elemente necesare omului a devenit extrem de vastă.

Bărbaţii sunt obişnuiţi cu elementele simple atunci când vine vorba de modă, însă femeile vor să diversifice lucrurile din ce în ce mai mult. Cu toate că la momentul de faţă pe piaţă sunt o grămadă de producători de pantofi, se pare că o nouă companie vrea să îşi facă apariţia, revolutionand aspectul şi modul de a purta o simplă pereche de pantofi.

Noua pereche de pantofi inteligenţi poartă denumirea de Volvorii şi integrează unele dintre cele mai interesante tehnologii. Beneficiază de un display de tip E-Ink (precum cel folosit la display-ulurile eReaderelor), conectivitate Bluetooth şi baterie cu încărcare wireless. Volvorii vor fi primii pantofi din lume care vor da startul unei noi ere, unei noi generaţii în care tehnologia va însemna din în ce mai mult.

Datorită noului sistem introdus pe pantofii inteligenţi, îşi pot schimba culoarea direct de pe smartphone, însă din păcate la momentul de faţă, aflându-se şi într-un stadiu nu tocmai avansat, gama de culori este cromatică, având doar alb, negru şi câteva nuanţe de gri.

Din punct de vedere a autonomiei bateriei, noii pantofi inteligenţi vor trebui încărcaţi doar o singură dată la câteva săptămâni, întrucât afişajul este din cerneală electronică, fapt ce ajută la un consum extrem de mic de energie.

Până la momentul de faţă dezvoltatorii de la iShüu au reuşit să creeze doar un singur prototip, însă pe viitor conform spuselor acestora se pare că întreaga lor gama de pantofi inteligenţi va deveni virală pe toate pieţele din lume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.