Patru metode neconvenționale de încărcare a telefonului

0
656

În ziua de azi, toată lumea este dependentă de telefonul mobil, dar ce ne facem dacă rămânem fără baterie și nu avem încărcătorul cu noi? Am găsit câteva metode neconvenționale prin care îți poți încărca telefonul fără a avea nevoie de priză!

1. Toți medicii se opun consumului de băuturi carbogazoase deoarece conțin zahăr în cantități industriale. Cu toate acestea, un designer chinez ingenios a descoperit cum putem să ne încărcăm telefonul folosind doar o doză de suc și câteva baterii bio. Metoda presupune turnarea sucului într-o celulă specială care transformă energia eliberată de zahăr și carbon în energie electrică. Dacă nu credeți că acest lucru este posibil demonstrația o aveți mai jos și sunteți liberi să o încercați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. O companie japoneză a creat Pan Charger special pentru toate gospodinele care vor să rămână conectate la lumea virtuală în timp ce pregătesc mâncarea. Mai exact, este vorba de o tigaie deșteaptă care folosește căldura pentru a genera energia necesară încărcării unui dispozitiv. Se aproximează că un iPhone se încărca în cinci ore astfel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Deja folosim energia eoliana pentru a genera electricitate, deci de ce sa nu o folosim pentru a ne incarca telefonul ? Astfel, designerul Tjeerd Veenhoven, a creat iFan, un gadget care se foloseste sa incarce telefonul mobil cu ajutorul energiei eoliene. O sugestie ar fi sa atasezi dispozitivul la bicicleta sau masina. Pe masura ce acesta se deplaseaza, vantul orientat spre dispozitiv il va incarca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. O noua tehnologie implemntata in Marea Britanie demonstreaza ca unele reziduri umane pot fi folosite pentru a produce electricitate. In acest caz este vorba de o toaleta din orasul Bristol, situata aproape de barul asociatiei studentilor de la „University of West England”. Acolo a fost montat un prototip dotat cu o pila de combustie microbiana ce are rolul de a genera energie electrica folosindu-se de urina.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.