Pe 20 iulie se dă startul comenzilor pentru noul Toyota Mirai

0
562

Aliat al mediului înconjurător, noul Mirai utilizează hidrogenul în scopul de a produce electricitate și promite să ofere o experiență unică la volan. După cum reiese din prezentarea de pe site-ul Toyota, tehnologia implementată poartă numele de Toyota Fuel Cell System (TFCS) și ar fi mai eficientă decât motoarele cu combustie internă (nu emite dioxid de carbon sau alte gaze poluante). De menționat că alimentarea cu hidrogen durează doar trei minute.

Mirai este disponibil în Japonia încă de la finalul anului 2014.
Dacă sunteți suficient de norocoși să locuiți într-un din orașele din California, unde vor fi aduse primele modele, veți avea șansa să comandați un vehicul Toyota Mirai începând cu data de 20 iulie 2015, dată la care compania declară că va începe preluarea comenzilor pe teritoriul Statelor Unite și doar prin intermediul site-ului. Prețul cunoscut în prezent este de 57,000 $. Comenzile vor fi onorate în luna octombrie a acestui an. Nu vă imaginați că veți intra pur și simplu într-o reprezentanță și veți ieși la volanul mult așteptatului vehicul. Dealerii vor fi foarte atenți în alegerea clienților potriviți și veți primi o cheie doar dacă îndepliniți anumite criterii. Producătorul preconizează că va vinde doar 3000 de vehicule Mirai în Statele Unite, până la finalul anului 2017. În concluzie, veți avea parte de concurență acerbă la test-drive, în cazul în care sunteți hotărâți să achiziționați un astfel de vehicul.
Lansarea în Europa este programată pentru luna septembrie a acestui an, potrivit informațiilor distribuite pe site-ul Toyota. Încă nu știm când vom avea ocazia să vedem un Toyota Mirai într-o reprezentanță din România, care ar fi condițiile impuse pentru achiziționare sau un preț orientativ dar vom reveni cu informații.

https://youtu.be/57JPpwIvKlg

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.