Popcorn Time: Scurt istoric al celui mai popular serviciu pirat de streaming video

0
630

Pentru a înlătura orice confuzie în ceea ce priveşte evoluţia lui Popcorn Time am creat o cronologie ce conţine toate etapele importante, de la lansare şi până în prezent.

Januarie 2014
Pirateria este defectuoasă din cauza lipsei unui serviciu performant

Web designer şi hacker, Federico Abad alias Sebastian, în timp ce se relaxa în oraşul său natal Buenos Aires îi vine ideea de a concepe Popcorn Time. Este frustrat din cauza indisponibilităţii filmelor online şi consideră că pirateria suferă de o lipsa a unui serviciu de calitate. Împreună cu amici lui, reuşeşte să scrie aplicaţia în doar câteva săptămâni, având în gând un singur scop: să creeze ceva care să permită oricui să vadă orice film cu doar 2 click-uri.

28 Februarie 2014
Beta

Prima versiune Beta a lui Popcorn Time este urcată pe GitHub. Aceasta este disponibilă doar pentru Windows şi Mac. Dezvoltatori din toate colţurile lumii încep să îmbunătăţească programul open-source.

8 Martie 2014
„Nu ne aşteptăm la probleme legale”

Federico Abad declară pentru TorrentFreak cu convingerea că Popcorn Time nu va avea probleme legale pentru simplul motiv că nu găzduieşte nici un conţinut şi nici nu taxează pentru serviciile sale. Tehnologia BitTorrent este folosită pentru descărcarea şi redistribuirea filmelor, însă creatorii lui Popcorn Time nu au nici un profit. ” Este doar un experiment pentru a învăţa şi a împărtăşi” mai adaugă Abad.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.