Primul telefon cu senzor de amprentă a celor de la Huawei a fost anunţat oficial

0
562

Senzorul de amprentă a început să devină din ce în ce mai folosit, atrăgând tot mai mult atenţia publicului cât şi a marilor companii, astfel încât, acum, cei de la Huawei s-au hotărât să îl integreze pe viitorul lor telefon. Atunci când vorbim despre senzori de amprentă, de obicei ne referim la securitate, la un mod uşor şi fiabil prin care utilizatorul poate să îşi păstreze datele stocate pe terminalul mobil în siguranţă.

Modulul senzorului de amprenta la momentul de faţă are mici nereguli, fapt pentru care, cei de la Huawei s-au hotărât să apeleze la o altă companie, mai puţin cunoscută însă cu un potenţial mai mare din punct de vedere a eficienţei calităţii lucrurilor. Potrivit site-ului MyDrivers, viitorul telefon a celor de la Huawei va costa numai 999 de yuani, mai exact 160 de dolari şi va beneficia de unele dintre cele mai bune specificaţii puse vreodată pe un telefon din această gamă.

Din păcate, la momentul de faţă, în afară de preţ şi câteva mici zvonuri despre senzorul de amprentă nu avem nici-o informaţie despre lista specificaţiilor, însă se speculează că ar trebui să fie destuld de vastă şi că va integra cele mai noi tehnologii. Conform zvonurilor, telefonul ar trebui să fie prezent pe data de 2 iunie în New York, loc în care cei de la Huawei vor susţine o conferinţă de presă pentru noul model Mate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.