Programul oficial al conferinţei I/O Google 2015 este acum disponibil

0
457

Începând de astăzi este disponibil online programul oficial al conferinţei I/O Google 2015. Ediţia din acest an se va desfăşura pe 28 şi 29 mai în San Francisco din statul american California, mai exact la Centrul Moscone, unde vor fi puse în discuţie subiecte importante ce ţin de viitorul si evoluţia industriei IT.

Prima zi de I/O Google 2015 este programată să se desfăşoare în mai multe reprize: de la ora 9:30 a.m. şi până la 11:30 a.m. vor fi acţiunile de deschidere, în timp ce de la 12:00 p.m. şi până la 5:00 p.m. vor avea loc evenimente ce ţin de Code Labs, Sessions şi dezvoltarea software Sandbox. Aceste trei elemente din urmă vor fi analizate din nou a doua zi, între orele 9:00 a.m. şi 5:00 p.m. . Dacă aceste informaţii nu vă sunt de mare folos, aflaţi că partea interesantă abia acum începe.

Tot în prima zi va avea loc programul What’s new in Android (Ce-i nou în Android), începând cu ora 1:00 p.m. . De la 2:00 p.m. va fi prezentat sistemul Smart Lock, un mod inteligent şi personalizat de autentificare a utilizatorilor pe anumite device-uri. Începând cu ora 2:30 p.m. se va discuta despre Proiectul Tango, care oferă o manieră ultramodernă de percepere a mediului înconjurător de către smartphone-urile cu Android.

În a doua zi de I/O Google 2015, între orele 9:00 a.m. şi 10:15 a.m., se vor prezenta în premieră noi dispozitive wearable de care producătorii săi de la ATAP (Advanced Technology And Projects) se declară foarte încântaţi. Ei spun că scopul principal este reprezentat de lansarea pe piaţa IT a unor dispozitive wearable cu display-uri neobişnuit de mari dar care totodată să fie comode pentru utilizatorii care le poartă şi le folosesc funcţiile.

Echipa ATAP a celor de la Google e responsabilă cu demararea unor proiecte tehnologice revoluţionare precum Project Tango de care vorbeam mai sus sau Project Ara.

Conferinţa I/O Google a început să se desfăşoare din anul 2008, având până acum o medie a numărului de participanţi de 5000.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.