Project CARS: grafică şi performanţă CPU

0
505

Jocul de simulări de curse numit Project CARS (Community Assisted Racing Simulator), este din anul 2012 în atenţia majorităţii gamerilor datorită graficii foarte realiste şi inedite de care dispune.

Pentru ca jocul să fie cât mai captivant de la prima vedere, producătorii de la Slightly Mad Studios conferă accesul rapid al utilizatorilor către toate traseele şi vehiculele posibile.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de la care se aşteaptă ca acestea să aibe un impact deosebit asupra publicului, Project CARS nu a primit ajutor financiar de la vreun editor, ci a fost finanţat de către comunitate şi dezvoltatori.

Fiind considerat de unii specialişti drept cel mai impresionant joc video de maşini de curse dacă e sa ne referim cel puţin la grafică, Project CARS poate fi rulat doar dacă dispuneţi de specificaţii pe masură: un procesor quad-core capabil să susţină o placă video precum GeForce GTX 260 sau Radeon HD 5770, însă dezvoltatorul jocului recomandă un Intel Core i7 sau un AMD FX-8350 pentru a vă putea bucura la maxim de grafica impecabilă.

Ca mai orice alt joc de la care se aşteaptă să dărâme recorduri, Project CARS vine şi el „la pachet” cu unele deficienţe. Una dintre acestea şi poate cea mai importantă este reprezentată de faptul că jocul se desfăşoară oribil pe orice AMD GPU.

Coincidenţă sau nu, în timpul rulării lui Project CARS se pot găsi multe logo-uri cu NVIDIA în joc, fapt pentru care prima reacţie a gamerilor a fost să-i acuze pe cei de la Slightly Mad că au fost plătiţi de NVIDIA pentru a sabota performanţa jocului pe hardware de tip AMD. Directorul celor de la Slightly Mad Studios, Ian Bell, a negat scenariul, susţinând că firma sa colaborează cu AMD în privinţa unor anumite aspecte de interes comun.

https://www.youtube.com/watch?v=BDIXSouz5LA

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.