Razer lansează mousepad-ul iluminat

0
633

Cei care își petrec nopți întregi pentru a se dedica gaming-ului, au acum un nou motiv de bucurie: compania americană Razer lansează un mousepad care dispune de iluminare de tip LED.

Pentru crearea unui ansamblu ideal pentru jocuri, întotdeauna e nevoie de iluminarea componentelor, cum ar fi tastatura, mouse-ul, căștile și altele, pentru ca experiențele prin gaming să fie savurate pe deplin și în condițiile unei iluminări nefavorabile a încăperii.

Mousepad-ul creat de Razer a fost denumit Firefly, are o grosime de doar 4mm și este dotat pe marginile sale cu iluminare de tip LED în peste 16 milioane de culori. Efectele de lumină includ unde RGB, schimbări de spectru și sistem de pulsare.

Excluzând iluminarea, mousepad-ul Firefly este dotat și cu o micro-textură care îi completează suprafața, ce va asigura un gameplay cursiv datorită timpului de răspundere extrem de mic, imposibil de detectat pentru om.

Cred că odată cu citirea specificațiilor menționate mai sus nimănui nu i s-ar mai părea ridicolă și redundantă ideea în sine a creării unui mousepad iluminat.

În cazul în care ați cumpărat și alte componente de PC produse de Razer și care beneficiază de iluminare proprie, e bine de știut că ele pot fi sincronizate cu Firefly, ansamblu ce va asigura un design prielnic gaming-ului.

Alte creații ale companiei Razer care sunt dotate cu iluminare proprie și care sunt comercializate, sunt mouse-ul DeathAdder Chroma, tastatura BlackWidow Chroma sau headset-ul Kraken 7.1 Chroma.

Dacă doriți să vă procurați cât mai repede gamepad-ul iluminat de la Razer, acesta este deja disponibil pentru pre-comenzi la prețul de 60$, urmând ca livrările pentru produs să înceapă din data de 2 iunie 2015.

Compania americană Razer își are sediul în orașul californian San Diego și a fost înființată în anul 1998 de către un singaporez pe nume Min-Liang Tan, fiind destinată în primul rând furnizării de produse pentru gameri, precum Xbox 360, headset-uri, laptop-uri, mouse-uri, tastaturi, console și altele.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.