Razer Pro 17 noul laptop de ultimă generație

0
1183

Razer nu se dă înapoi din a face laptop-uri bune, în general dedicate segmentului de gaming. Recent compania a mai anunțat un laptop, foarte atractiv ca specificații dar în același timp ușor neatractiv la preț. Noua generație Razer Blade Pro 17 îmbină utilul cu plăcutul, având specificații de top putând să ruleze orice joc nou apărut. Noul model de laptop are un ecran de 17 inch cât și un nou design ce ii permite un flux de aer cât mai corect.

Laptop-ul a fost reconstruit de la zero și oferă un design foarte atrăgător, oferind în același timp performanțe la care mulți producători nici măcar nu visează pentru seriile lor de laptop-uri. Piața laptop-urilor are un nou concurent, Razer Blade Pro 17 fiind cu 25% mai mic ca diagonală față de alte laptop-uri de gaming. Distribuirea căldurii către exterior din laptop este bazată pe tehnologia de răcire Razer, la care se adaugă o cameră cu vapori și mai multe ventilatoare. Laptop-ul a fost testat la maxim în cadrul turneelor profesioniste cât și la sesiuni foarte lungi de gaming, reușind să bată cu brio orice provocare.

Specificații laptop:

  • este echipat cu generația nouă de procesoare Intel Core i7-9750H tactat la o frecvență de 2.6Ghz cu posibilitatea de boost de până la 4.5Ghz
  • 16GB de memorie RAM DDR4-2667Mhz
  • placă grafică RTX 2060, RTX 2070 cu Max-Q Design sau RTX 2080 cu Max-Q Design

Noua generație de procesoare oferă laptop-ului tehnologia Hyperthreading capabile să facă față cu brio atât la editarea video cât și în sesiunile lungi de gaming, având o putere de calcul net superioară tuturor procesoarelor de pe piață. Totodată cei ce își doresc un upgrade pot veni cu mai multă memorie, laptop-ul având slot-uri compatibile cu Intel XMP cu viteze de până la 3200 MHz. Indiferent de specificațiile hardware pe care le va avea laptop-ul va veni cu un display cu o diagonală de 17.3 inch, rezoluție FullHD 1920×1080 și rată de refresh de 144Hz, calibrat direct de producător.

Cei de la Razer au ținut cont în primul rând și de sistemele sRGB astfel încât să îi ofere o atenție mărită pentru gameri și pentru cei pasionați de frumos. Marginile laptop-uluii sunt foarte subțiri, având doar 6mm grosime. Laptop-ul dispune totodată și de cameră IR compatibilă cu tehnologia Windows Hello, ceea ce garantează siguranța datelor și conectarea rapidă prin intermediul sistemului de recunoaștere facială. Pe partea de conectivitate laptop-ul acoperă majoritatea porturilor noi printre care: port-uri USB 3.0 Gen 2 Type-A, un port HDMI 2.0b, un port realtek 2.5Gb Ethernet, cititor de card-uri UHS-III SD cât și două port-uri USB 3.2 Gen 2 Type C, unul fiind folosit și ca port Thunderbolt.

Conectivitatea Wireless beneficiază de noi îmbunătățiri prin adăugarea Bluetooth 5.0 cât și a plăcii de rețea Intel Wireless WLAN, capabilă să atingă viteze de 2.4GB/s.

Noul model Razer Blade Pro 17 va fi disponibil din mai 2019 și va costa în jur de 2.699.99 Euro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.