Recomandarea săptămânii: Adblock, cea mai bună extensie de blocat reclamele din browserul web

0
662

Adblock este unul dintre cele mai apreciate sisteme cu ajutorul căruia reclamele de pe site-uri dispar, astfel făcând o pagină mult mai curată, fără elemente care să distragă atenţia de la conţinut.

Adblock a fost lansat acum câţiva ani, atât pe Mozilla Firefox cât şi pe Chrome, în ambele variante având şi o versiune de Android, întocmai pentru ai ajuta pe cei ce vor să beneficieze de un conţinut cât mai simplist şi mai bine ordonat într-o pagină web.

Unele companii au cumpărat drepturi din partea Adblock, astfel reclamele de pe site-urile lor apar în continuare, însă nu sunt foarte multe astfel de companii ce au apelat la serviciile celor de la Adblock. Adblock poate fi găsit de cele mai multe ori că extensie în browserele web, este foarte uşor de folosit, necesită doar să fie instalat după care totul decurge de la sine.

Desigur, la momentul de faţă Adblock poate fi regăsit aproape pe toate platformele de browsing web, însă sunt şi clone ale acestuia ce pot să dăuneze sau chiar să şteargă anumite informaţii destul de importante.

Personal folosesc Adblock de doi ani şi sunt foarte mulţumit de el, nu mă încurcă cu nimic şi îmi aduce o grămadă de avantaje. Este una dintre cele mai simpliste şi mai uzuale extensii din browser-ul meu web.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.