Recomandarea săptămânii: Maxthon, un browser ceva mai diferit

0
1306

Începem săptămâna cu ceva mai special, cu ceva nou pentru site-ul nostru. Introducem pentru prima dată ceva nou, ceva care să vă fie de folos. Noi, cei din echipa TouchNews ne-am gândit să vă oferim în fiecare săptămână câte un software, câte un website s-au câte o aplicație gratuită spre testare.

Astăzi vom vorbi despre Maxthon, unul dintre cele mai bune browsere de pe piață. Nu e foarte cunoscut, dar e foarte puternic și ușor de accesat. Eu folosesc Maxthon încă din 2012 și nu m-am plâns vreodată, este foarte bine optimizat și nu mănâncă prea multe resurse în comparație cu Google Chrome. Browserul are un design super atrăgător, cu un sidebar care îți oferă posibilitatea de a avea acces la unele dintre cele mai rapide funcții. Pe lângă toate acestea, browserul combină experiența de pe Google Chrome și Mozilla Firefox într-una singură. Este unul dintre puținele browsere ce au reușit să se ridice la așteptările utilizatorilor.

Browserul vine în varianta pentru Windows, Android, Mac și Linux. Este ușor de folosit, nu îți trebuiesc mari cunoștințe în domeniu să te apuci să umbli prin el să îi descoperi funcțiile. Am testat browserul acesta de nenumărate ori pe orice sistem de operare și se mișcă la fel de bine, chiar și pe calculatoare ceva mai vechi fără prea multe componente hardware care să îi ofere o performanță prea ridicată.

După părerea mea, Maxthon ar trebui să fie la fel de cunoscut precum sunt Google Chrome și Mozilla Firefox, să afle cât mai multă lume de el și să testeze capacitățile de prelucrare ale acestuia.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.