Windows 10, versiunea de testare cu noile funcții disponibilă pentru download

0
2092

După ce cei de la Microsoft au organizat o conferință prin care au prezentat unele dintre principalele module pe care le va avea noul lor sistem de operare, s-a oferit spre download si o versiunea pentru public. Cu siguranță multi dintre cititorii site-ului nostru sunt carioși sa vadă live cum se mișcă si cum se manifesta in anumite aplicații noul sistem de operare care se pare ca a ieșit din versiunea Redmond si poate fi descărcat într-o versiune de ordinul beta.

Cei de la Microsoft au încercat ca de data aceasta sa meargă pe o rețetă ceva mai diferită si sa plece urechea la părerile si sfaturile utilizatorilor, făcând numai ceea ce este necesar unui sistem de operare si evitând încărcarea acestuia cu diferite aplicații preinstalate s.a.m.d.

Întocmai din acest motiv, cei de la Microsoft au lansat o versiune a viitorului lor sistem de operare Windows 10, Technical Preview ce cuprinde majoritatea funcțiilor ce au fost prezentate la conferință.

Cu siguranță, pe multi dintre dumneavoastră acest sistem de operare vă va încânta, întrucât are o interfață familiara si nu vine cu prea multe aplicații preinstalate. Vine mai degrabă ca un sistem stock, cum ne-am obișnuit sa fie de acum câțiva ani. Recomand însă sa îl testați si sa va da-ți cu părerea, pentru a face o analogie dintre părerile dumneavoastră si cele date de către cei de la Microsoft.

Imaginea ISO pentru cea mai nouă versiune a lui Windows 10 poate fi descărcată de pe website-ul Microsoft. La prima aparenta ma aștept sa aveți un rezultat cat de se poate de bun, sa vedeți ce înseamnă un Windows 10 cu meniu de Start modernizat si cu o interfață grafica mult mai atrăgătoare.

Din fericire aceasta este prima varianta Technical Preview ce va incorpora si asistentul virtual Cortana, ce are grija sa te anunțe in privința notificărilor si a altor funcții de care ai nevoie pentru a folosi sistemul de operare in condiții optime. Veți găsi si o nouă aplicație destinata utilizatorilor de Xbox dar si un nou modul de prezentare a fotografiilor din computer.

Cam 80% din funcțiile ce au fost prezente la conferința organizata de Microsoft vor putea fi folosite in aceasta versiune de Technical Review, browser-ul Spartan si streaming-ul jocurilor de pe Xbox One pe Pc, dar din păcate vor mai aștepta pana sa vina si pentru public.

Cei de la Microsoft au promis însă ca vor lansa si aceste doua funcții in următoarele săptămâni, întrucât la momentul de fata se mai lucrează si se optimizează ca aplicațiile sa nu aibă nici-un fel de problema si sa funcționeze conform standardelor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.