Reduceri speciale de Crăciun la zeci de videoproiectoare

0
433

Dacă de BlackFriday aţi avut şansa de a cumpăra unele dintre cele mai bune şi mai ieftine gadgeturi din lume, acum a sosit momentul să îţi pregăteşti banii pentru reducerile de sărbători, mai exact cele de Crăciun.

GearBest.com vine ca de fiecare dată cu oferte de nerefuzat, aducând în prim plan gadgeturi din ce în ce mai bune. De data aceasta GearBest vă pune la dispoziţie o întreagă gamă de videoproiectoare, începând de la cele mai mici şi până la cele profesionale de mari dimensiuni. Reducerile fac parte din sărbătoarea crăciunului, tocmai de aceea producătorii doresc să vă ofere şansa de a achiziţiona produse de bună calitate la preţuri mici, pentru a le oferi cadou sau pur şi simplu pentru a le utiliza in viata de zi cu zi. Pe lângă videoproiectoarele clasice, pe site veţi mai putea găsi şi variante portabile, ce se pot conecta cu uşurinţă la un terminal cu Android.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 7 decembrie 2015

Exemplu de videoproiector pe Android: M6 DLP Projector – White

M6 DLP Projector este un terminal de mici dimensiuni, capabil să ofere imagini de bună calitate pe perete sau pe orice altă suprafaţă. Acesta este conceput pe acelaşi sistem utilizat şi la dezvoltarea proiectoarelor normale, însă cu ceva mici ajutări la dimensiuni. De asemenea, videoproiectorul poate fi cărat cu uşurinţă, încăpând până şi într-un buzunar. Ca specificaţii acesta dispune de o rezoluţie nativă de 854×480 pixeli, o putere de iluminare de 1000 lumens, o distanţă de proiectare de până la 5 metri şi o dimensiune a imaginii de la 30 până la 120 de inch. Videoproiectorul vine la pachet şi cu un trepied, foarte uşor de ajustat în funcţie de zona în care doriţi să proiectaţi imaginea.

Pe lângă videoproiectorul prezentat mai sus, cei de la GearBest v-au pus la dispoziţie o grămadă de alte modele, în funcţie de nevoi şi de preferinţe vă puteţi alege un dispozitiv pe măsură.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-urile producătorilor. Oferta poarte fi găsită pe site-ul GearBest.com.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.