Reduceri uriaşe de preţuri la eMAG şi Flanco

0
606

Pentru ca spiritul sărbătorilor pascale care tocmai au trecut să fie în continuare simţit de poporul creştin-ortodox român, cei de la Flanco şi eMAG continuă seria reducerilor mari la foarte multe produse.

eMAG propune reduceri de până la 50% la produsele sale, de la smartphone-uri, tablete, televizoare şi până la electrocasnice.
De exemplu, un smartphone UTOK 351D, Dual SIM, Black cu cameră de 5 megapixeli şi 1 GB RAM, poate fi achiziţionat cu doar 200 de lei, fiind redus cu 25% faţă de preţul iniţial.

Şi maşinile de spălat au parte de reduceri mari: spre exemplu, o mașină de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool, 1000 RPM, 6 kilograme, clasa energetică A++, costă la reducere 999 de lei.

Reduceri avantajoase pentru clienţi sunt şi la chiuvete, lavoare si accesorii. De exemplu, o chiuvetă de bucătărie poate fi cumpărată acum cu 150 de lei de la eMAG, faţă de preţul său iniţial care era dublu, 300 de lei.

La 25% faţă de valoarea iniţială sunt şi bicicletele, însă de departe cele mai mari reduceri le înregistrează televizoarele: de exemplu, un televizor SMART 3D LED Samsung, cu diagonala de 101 cm şi Full HD, are parte de o reducere de 700 de lei. Oferta e valabilă doar duminică și luni, în limita stocului disponibil.

Si laptopurile de la eMAG au parte de reduceri foarte mari. Spre exemplu, un laptop HP dual-core, memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare de 1TB costă sub 1300 de lei!

Cât despre produsele de la Flanco, reducerile lor de asemenea nu pot lăsa indiferenţi pe nimeni: de exemplu, un televizor LED LG cu diagonala de 106 cm, Full HD, costă doar 1400 de lei.

Nici laptopurile nu stau mai prejos, ţinând cont că multe dintre ele costă puţin peste 1000 de lei şi au cel puţin 3 GB RAM. Excepţie de la regulă face laptopul HP 15-G200NQ, care este dotat cu 8 GB RAM!

De asemenea nu trebuiesc neglijate nici ofertele pentru tablete, incorporabile şi diferite electrocasnice.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.