Resetarea lui Samsung Galaxy S6 – beneficii

0
1457

Samsung Galaxy S6 e probabil cel mai bun telefon de pe piaţă în acest moment, prin intermediul căruia se pot face o sumedenie de acţiuni, dar chiar şi aşa, uneori e impetuos necesară o resetare completă a gadgetului.

Efectuarea unei resetări complete a telefonului este o măsură la care cei mai mulţi nu ar apela şi este privită ca pe o ultimă soluţie doar în cazul în care se doreşte descotorosirea de telefon. Revenirea la setările din fabrică poate fi o soluţie şi dacă telefonul prezintă mari probleme de funcţionare.

Pentru resetarea telefonului Samsung Galaxy S6 este nevoie doar de câteva minute alocate, fiind un procedeu simplu care funcţionează similar la majoritatea telefoanelor cu Android. Coreenii de la Samsung au implementat însă mici modificări în cadrul sistemului de resetare al lui Galaxy S6, menite să-şi facă mendrele doar în cazul în care după resetare nu pasăm smartphone-ul altcuiva.

Samsung permite userilor să efectueze o resetare totală ce şterge toate fişierele şi setările, lăsându-i pe aceştia să poată trata telefonul ca în primele minute după ce l-au cumpărat din magazin. Cealaltă variantă e să fie efectuată resetarea de sistem care va şterge doar setările şi opţiunile, revenindu-se la cele iniţiale.

Beneficiul major pentru resetarea de sistem este reprezentată de abilitatea smartphone-ului de a păstra intacte fişierele şi conturile create pe diferite aplicaţii şi site-uri.

Se pot reseta şi setările de conturi (account settings), această opţiune incluzând şi aplicaţiile destinate să folosească Internetul accesând anumite linkuri. Este posibilă şi reactivarea aplicaţiilor ce au fost dezactivate în trecut.

Înainte de a opta pentru una din variantele de resetare menţionate, trebuie să ştiţi foarte clar ce vă doriţi de la telefonul deţinut. Trebuie să optaţi pentru Factory Reset doar dacă doriţi ştergerea tuturor datelor şi fişierelor din telefon. În cazul în care doriţi doar să reveniţi la setările din fabrică, opţiunea de Settings Reset e cea ideală.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.