Ziua celebrei serii Star Wars va fi sărbătorită printr-un maraton la postul Sky TV

1
754

In așteptarea celei de a șaptea părți, fanii celebrei serii Star Wars vor sărbători luni 4 mai ziua Star Wars (de fapt va continua și pe data de 5 mai) printr-un maraton de transmisii pe postul Sky TV, cele 48 de ore dedicate exclusiv clienților Sky iubitori de SF începând de luni la ora 6 am, cele două trilogii repetându-se non stop până miercuri la ora 5:50 am.

Chiar dacă abia pe 25 mai se vor împlini 38 de ani de la premiera primei părți, cei de la Sky TV s-au grăbit să-și încânte clienții, imediat după dobândirea drepturilor asupra întregului catalog Star Wars de la Disney și Fox. Se pare că va fi prima oară în Marea Britanie când toate cele șase părți vor fi difuzate în întregime, una după cealălaltă.

In urma recentului trailer al celei de a șaptea părți ”The Force Awakens”, febra Star Wars se simte parcă în aer, această parte care va fi lansată în luna decembrie, deschizând o a treia trilogie al cărei scenariu se va desfășura într-o galaxie foarte îndepărtată. Strategia celor de la Sky urmărește o revitalizare a postului TV propriu prin atragerea de noi clienți cu ajutorul seriei Star Wars.

In același scop, Sky TV a obținut de în plus licența difuzării seriei animate Star Wars Rebels incluzând atât primul sezon, cât și sezonul al doilea ce trebuie să înceapă. De asemenea, toată această lume a Star Wars de pe Sky TV va fi completată cu informații de ultimă oră, documentare și emisiuni speciale din culisele filmărilor celei de a șaptea părți.

In cazul în care nu sunteți client Sky TV, puteți viziona maratonul Star Wars prin serviciul de streaming NOW TV care dispune printre multe alte canale de televiziune și de posibilitatea accesării Sky TV, pentru un abonament al cărui preț nu este foarte mare. Cu siguranță, fanii seriei Star Wars vor fi cuplați total timp 48 de ore cu maratonul oferit de Sky TV, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile până la premiera părții a șaptea Star Wars din decembrie.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.