Review: iPhone 6S, văzut prin prisma unui utilizator Android

0
892

Display Retina şi 3D Touch
În afară de Apple Pay, care a fost deja prezent pe iPhone 6 şi iPhone 6 Plus anul trecut, noua funcţie care a făcut remarcat iPhone 6S este noul 3D Touch aşternut pe display-ul Retinade 750p. Funcţia 3D Touch funcţionează prin crearea unor noi opţiuni în funcţie de presiunea pe care o aplici ecranului. Deşi este la început, tehnologia este destul de impresionantă.

Din meniul principal, aplicarea presiunii pe un icon al unei aplicaţii poate aduce comenzi rapide pentru funcţii utilizate mai des de utilizator în acea aplicaţie. De exemplu, dacă administrezi presiune asupra icon-ului Maps, îţi vor apărea comenzi rapide pentru diferite sub-meniuri, cum ar fi „Du- acasă„, „Marchează locaţia„, „Trimite locaţia mea altora”, sauCaută locaţii din apropiere”.

3D Touch nu se limitează doar la aplicaţiile de pe ecranul de start şi adaugă alte câteva funcţii interesante. Prima ar fi accesarea meniului multi-tasking prin simpla apăsare a ecranului în partea stângă, însă procedeul poate fii uneori mai complicat decât dubla apăsare a butonului home, metoda precedentă pentru accesarea multi-tasking-ului.

La nivel de aplicaţii, 3D Touch oferă posibilitatea de a arunca o privire la un element, fără a fi nevoie de a deschide aplicaţia propriu-zisă. De exemplu, dacă te aflii în aplicaţia de mesaje şi aplici presiune pe un link dintr-un mesaj, un pop-up se va deschide şi va previzualiza site-ul fără a deschide vreun browser. În aplicaţia de fotografii poţi obţine un preview al imaginii prin şimpla aplicare de presiune, după care, la alegere, fie poţi glisa în sus pentru a ajunge la Opţiuni, fie poţi aplica şi mai multă presiune pentru a deschide fotografia în întregime.

Continuare articol pe pagina 5 >>>

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.