REVIEW: Tenda FH303 – calitate şi performanţă la super preţ

0
794

Routerele încep să devină din ce mai accesibile, atât ca preţ cât şi performanţă, combinând unele dintre cele interesante tehnologii, astfel încât să ofere o experienţă din ce în ce mai bună de funcţionare. Zilele trecute m-am confruntat cu o problemă din punct de vedere a internetului, am trecut de la o conexiune ADSL de proastă calitate pe una rapidă şi sigură prin fibră optică, astfel încât am fost nevoit să îmi cumpăr un router să pot transmite semnal wireless către toate dispozitivele din casă.

După mai bine de câteva minute de căutări pe eMAG, am ajuns la o concluzie, Tenda FH303, un router foarte bun raportat la calitate-preţ. Analizând comentariile şi review-urile celorlalţi utilizatori eMAG, modelul FH303 mi s-a dovedit a fi ideal pentru cerinţele pe care le am de la un router, mai exact performanţă şi putere de transmitere a semnalului cât mai mare.

res_1b7275974df3280017f8fa74d42a6653

Routerul Tenda FH303 beneficiază de o conexiune de maxim 300mb/s, trei antene ajustabile a câte 1.5dBi capabile să transmită un semnal de foarte bună calitate, beneficiind totodată de o tehnologie ce permite trecea cu uşurinţă peste obstacole, astfel încât să acopere o rază cât mai mare. Unele dintre cele mai importante şi mai interesante aspecte fac referire la modul de configurare al routerului care este extrem de uşor, având atât butoane fizice (TX – permite ajustarea puterii semnalului wifi, WPS – configurează automat reţeaua wireless, astfel încât doar beneficiarul să aibă acces) cât şi un meniu foarte intuitiv.

res_8ae584bfd14e1912166528b7db77fbf8

Produsul poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de: 9999 Lei

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.