Riot Games a fost cumpărată de Tencent

0
492

Riot Games a devenit în timp una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de jocuri, doar datorită MOBA-ului League of Legends. Acum i-a venit rândul să renunţe la termenul de companie independentă, întrucât a fost cumpărată de Tencent Holdings Limited.

Tencent este cunoscută ca fiind drept o companie acţionară a majoritatea producătorilor de jocuri, însă mai nou, datorită faptului că au cumpărat Riot Games, vor fi doar acţionari pe propria lor companie. Acest factor, conform informaţiilor primite de la reprezentanţi, va ajuta la oferirea mai multe bonusuri angajaţilor. Din păcate nu avem nici-o informaţie cu privire la schimbările ce vor fi aduse jocului League of Legends, însă avem mari aşteptări să vedem servere mai bune şi o echipă mai zdravănă pentru reclamaţii. Tencent a devenit acţionară la Riot încă din perioada în care jocul se afla în stadiul de Beta, motiv pentru care considerăm că îşi cunosc foarte bine angajaţii şi modul lor de lucru.

Publicată de TouchNews.ro pe Joi, 17 decembrie 2015

Din păcate pentru cei de la Tencent, GLU Mobile şi Epic Games sunt primele dintre principalele companii ce au o influenţă către Riot, însă pe partea din China. Dacă ar fi să vedem câteva schimbări la joc cu siguranţă aceastea nu vor veni prea curând, însă din punct de vedere a gameplay-ului pe care ni-l oferă jocul la acest moment, incă mai are nevoie de schimbări extrem de mari, mai ales că a devenit un mediu foarte violent şi nu din cauza caracterelor ci din cauza jucătorilor care au început să facă din în ce mai mult „flame” şi să strice cu adevărat întreaga experienţă de joacă. Vom aştepta şi vom vedea rezultatele, compania având acum şansa de a beneficia de un buget mult mai ridicat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.