S-au aflat specificaţiile noilor telefoane Samsung Galaxy J5 (2016) şi J7 (2016)

0
692

Chiar dacă Samsung are deja pe piaţă o serie largă de telefoane de pe urma cărora compania câştigă o groază de bani, întotdeauna este loc de mai bine, tocmai de aceea şi anul acesta vom avea parte de două modele care au făcut parte din generaţia telefoanelor inteligente Samsung, respectiv Galaxy J5 şi Galaxy J7 in varianta de 2016.

Potrivit zvonurilor, ambele telefoane ar trebui să apară în decursul acestui an. Samsung a vrut să păstreze în continuare tradiţia, prin a duce mai departe fiecare generaţie de telefon ce a marcat evoluţia companiei, dovadă fiind şi cele două modele de mai sus. Informaţiile cu privire la Galaxy J5 şi Galaxy J7 au apărut odată cu luna ianuarie a acestui an, când în aplicaţiile de testare s-au găsit două Benchmark-uri cu denumirile noilor modele. Mai mult decât atât, telefoanele au trecut şi pe la TENAA, companie ce deţine dreptul de certificare a gadgeturilor din China.

Din imaginile publicate pe site-ul autorităţilor chineze reiese că ambele terminale dispun pe lângă carcasa metalică şi de o performanţă destul de ridicată. J5 spre exemplu, vine echipat cu un display HD 720p de 5.2 inch, un procesor quad core tactat la o frecvenţă de 1.2 GHz, 2 GB de memorie RAM şi de asemenea 13 megapixeli pentru camera principală, respectiv 5 megapixeli pentru cea secundară. J7 în comparaţie cu J5 dispune de un display de 5.5 inch Full HD 1080p, un procesor Exynos 7870, 3GB de memorie RAM și 16GB spaţiu de stocare. Singura componentă hardware ce rămâne neschimbată, este camera de 13 megapixeli, respectiv 5 megapixeli pentru cea frontală dedicată modului de selfie.

Ambele telefoane mai dispun de conectivitate 4G şi 3300 mAh autonomie pentru baterie, ceea ce înseamnă că în teorie va oferi suficient de multă energie cat pentru o zi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.