Saitek a lansat un nou model de volan dedicat pasionaţilor de tractoare

0
1339

Cu siguranţă dacă sunteţi interesaţi de domeniul gamingului şi a tot ceea ce ţine de tehnologie, aţi apucat măcar o dată să testaţi un volan pe USB, să vedeţi care este diferenţa dintre unul real şi unul virtual, folosit în special pentru jocurile video. Până la momentul de faţă, majoritatea producătorilor de astfel de volane, au reuşit să creeze senzaţia şi sentimentul folosirii unuia real, întrucât au fabricat elementele de control şi mişcare perfect ca cele de la utilaje.

Cei de la Saitek sunt printre puţinii dezvoltatori care s-au dedicat mai mult domeniului agricol, în special a utilajelor şi a celorlalte elemente ce alcătuiesc această ramură. Volanul, în comparaţie cu celelalte astfel de modele, vine în plus cu un mâner suplimentar, precum cel folosit la camioane, cât şi o consola cu 25 de funcţii programabile.

Pentru ca pachetul să fie complet, aceştia vor distribui produsul doar împreună cu Farming Simulator 15, astfel încât utilizatorul să înţeleagă mult mai uşor domeniul pentru care a fost creat. Nu vă aşteptaţi să aveţi aceeaşi experienţă şi pe jocurile Forza Motosport sau Gran Turismo, eventual îl puteţi folosi şi pe Euro Truck Simulator 1, Euro Truck Simulator 2 sau mult aşteptatul American Truck Simulator, în general tot ceea ce ţine de camioane şi tractoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.