Samsung FHD TV, o experienţă uluitoare de vizionare

0
605

Ieri seară am avut ocazia să văd un meci de fotbal, acasă la un prieten bun. Priveam ecranul televizorului de câteva minute bune şi eram fascinat de claritatea imaginii, care părea reală. Fiind concentrat la meciul ce se derula pe ecran, am fost plăcut surprins de sunetul televizorului care era la fel ca cel de pe stadion. Puteam să aud „zumzetul” tribunei, iar trăirile din timpul vizionării îmi creau emoţiile suporterului aflat in tribună. Aşteptam pauza meciului să aflu de la prietenul meu detalii despre minunăţia asta de televizor.

Amicul meu a început să povestească mândru despre noua lui achiziţie, prezentându-ne amănunţit detaliile tehnice ale televizorului. În ultimile momente, mi-am dat seama că aveam în faţa mea, un televizor Smart LED Samsung, cu diagonala de 80 cm şi Full HD. Dacă ai în casă un astfel de televizor, poţi spune că eşti un om fericit din punct de vedere al divertismentului. Rezoluţia este de două ori mai mare decât a celorlalte televizoare HDTV standard iar vizionarea te poate transpune intr-o lume dincolo de ecran. O altă minune a acestui televizor este echiparea lui cu un procesor puternic Quad Core, ce ne oferă o performanţă incredibilă.

Cei de la Samsung au reuşit să facă acest televizor mult mai fiabil decât altele, oferindu-i o rapiditate crescută pentru multitasking, comutarea conţinutului, navigarea pe web şi o interacţiune mai cursivă. Cu ajutorul reţelei de acasă, putem difuza în flux, în timp real, conţinutul TV pe smartphone sau pe tabletă, utilizând dispozitivele mobile drept telecomenzi. O altă noutate este şi aceea că, avem posibilitatea de a vizualiza conţinutul de pe mobil pe ecranul mare al televizorului, uşor şi rapid. Surpiza cea mare am aflat-o în ultimul moment.

Emoţiile şi entuziasmul meu în timpul vizionării meciului, au venit până la urmă de la „modul Fotbal”, o aplicaţie care scoate mai bine în evidenţa culorile stadionului şi bineînţeles, efectul puternic multi-surround cu ajutorul căruia aveam posibilitatea să aud bucuria suporterilor din tribune. Odată ajuns acasă, mi-am propus să caut cea mai bună ofertă pentru achiziţionarea acestui inteligent televizor. Cea mai bună ofertă am gasit-o AICI, deoarece eMAG e mereu prietenul tău!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.