Samsung Galaxy Fold amânat după numeroasele probleme

0
1313

Samsung anunță anularea recentă pentru modelul Samsung Galaxy Fold din cauza unor probleme de fabricare. Telefonul a fost trimis către mai multe țări pentru jurnaliști cu scopul de ai face o prezentare însă din păcate lucrurile nu au decurs așa cum s-au așteptat oficialii Samsung. Se pare că telefonul deși în perioada de testare din fabrică nu a prezentat probleme, a creat o serie de articole pe internet ce fac din noul model cel mai prost telefon al anului.

Evenimentul lansării oficiale Samsung Galaxy Fold ar fi trebuit să fie prezentat în această săptămână la Hong Kong Shanghai, însă a fost anulat din cauza multiplelor probleme întâlnite în cele două zile de testare. „Pentru a evalua în totalitate feedback-ul utilizatorilor și pentru a efectua noi teste interne, am decis să amânăm lansarea Galaxy Fold. Intenționăm să anunțăm data de lansare în următoarele săptămâni”a relatat purtătorul de cuvânt Samsung. Deși sunt o grămadă de persoane ce văd un mare potențial în Samsung Fold se pare că telefonul a reușit să dezamăgească. Cu toate că lansarea trebuia să fie făcută cât mai curând se pare că fanii Samsung vor fi nevoiți să aștepte încă câteva luni până când compania se va asigura că problemele vor fi în totalitate rezolvate.

Cu toții ne-am așteptat la un telefon care să revoluționeze, care să facă din Samsung Galaxy Fold unul dintre cele mai îndrăgite telefoane ale anului fiind unicate prin modul lor de a interacționa cu utilizatorii, însă din păcate lucrurile nu au mers chiar atât de bine. Multe dintre laudele ce trebuiau să apară din partea jurnaliștilor au devenit contrarii. Printre cele mai întâlnite probleme întâlnite la noul model Samsung se numără:

  • umflături și pâlpâiri ale ecranelor
  • fisuri la nivelul ecranului
  • cute pe ecran

După cum bine vedeți principalele probleme nu au fost neapărat de natură software, multe dintre ele fiind hardware și în general cu referire directă la ecrane. Samsung a precizat că astfel de probleme au apărut din cauza pătrunderii unor lichide în interiorul telefonului sau a impactului în partea inferioară cât și cea superioară. Totodată să ne amintim că și cei de la Huawei Technologies se pregătesc să lanseze un telefon pliabil, respectiv Mate X care este la fel de așteptat pe cât era Samsung Fold. Sperăm însă să nu revedem aceleași probleme și pe noul model de telefon pliabil de la Huawei, încă o astfel de problemă ar putea duce la o scădere considerabilă de credibilitate pentru telefoanele pliabile.

Samsung își dorea să înceapă procesul de vânzare cât mai repede, în principal în Coreea de Sud și Europa în luna mai însă pentru China nu se stabilise încă o dată. 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.