Samsung Galaxy S6 a fost lansat în variante noi de culori

0
882

Membrii gigantei firme coreene Samsung s-au gândit să ofere clienților o mai mare varietate de culori pentru smartphone-uri, lansând recent versiunea Blue Topaz pentru Galaxy S6 și cea Emerald Green pentru Galaxy S6 Edge.

În comunicatul oficial al celor de la Samsung vizavi de noile realizări, coreenii nu au menționat vreo dată specifică de lansare și nici țările în care vor fi disponibile noile versiuni de culori ale telefoanelor, ci s-au mulțumit prin a spune doar că ele sunt disponibile „acum”. Iată cum arată noile creații:

Samsung Galaxy S6:

bluyetopaz

 

Samsung Galaxy S6 Edge:emerald green

Variantele Blue Topaz și Emerald Green au fost prezentate încă de la Mobile World Congress, ele nereprezentand tocmai o noutate pentru fanii Samsung.

Un oficial al Samsung declară că varinta de Blue Topaz este destinată în primul rând clienților adepți ale culorilor vibrante, expresive și distinctive, în timp ce varianta Emerald Green este mai degrabă pentru cei care doresc un telefon care dispune de o înfățișare unică și sofisticată. Cel care a declarat acestea este coreeanul Younghee Lee, vicepreședinte executiv al Global Marketing, IT și Divizia Mobilă a companiei Samsung Electronics. El mai adaugă că principalul scop al celor de la Samsung este să asigure clienților un smartphone totalmente unic, care să le ofere o combinație perfectă de frumusețe dinamică și scop bine definit.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge mai sunt disponibile și în variantele de culori Black Sapphire, White Pearl și Gold Platinum.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.