Samsung, ia notițe! Iată ce ne dorim de la viitorul Galaxy Note 5

0
788

Având un display care îți fură ochii și specificații cel puțin impresionante, Samsung Galaxy Note 4 s-a bucurat de foarte mult succes încă de la lansarea lui din noiembrie anul trecut. În ciuda prețului cam piperat și a dimensiunii pe care unii ar putea să o considere puțin incomodă, device-ul a primit în mare parte doar recenzii pozitive.

Între timp Samsung a lansat și Galaxy S6, un smartphone cu un design complet schimbat față de predecesorul său S5, iar din moment ce lansarea lui Note 5 se apropie, au apărut deja zvonuri conform cărora și acesta va beneficia de o schimbare radicală a look-ului.

Încă nu a fost confirmată o dată oficială, însă se speculează că Samsung își va dezvălui noua generație de phablete în septembrie la IFA 2015, o expoziție de electronice care va avea loc la Berlin.

Ce ne dorim de la Galaxy Note 5:

1. Același display
Unele zvonuri sugerează că Samsung vrea să implementeze un display 4K în viitorul Galaxy Note 5, însă un asfel de ecran nu ar aduce prea multe avantaje, ba chiar mai mult, ar afecta autonomia device-ului datorită consumului de energie ridicat pe care îl necesită.

2. Încărcare wireless
O funcție care lipsește de la Galaxy Note 4 este încărcarea wireless. Acest tip de încărcare devine din ce în ce mai comun pe zi ce trece și este găsit la majoritatea flagship-urilor noi. Cu toții ne-am săturat să ne împiedicăm de cabluri prin casă, iar încărcarea wireless ar rezolva această problemă și pentru posesorii de Note 5.

3. Baterie mai bună
Autonomia nu este neapărat o problemă la Galaxy Note 4, dar intodeauna e loc de mai bine. Nu avem nici o garanție că Samsung va îmbunătății acest aspect, însă sperăm că Note 5 va dispune măcar de un procesor eficient care va consuma mai puțină energie.

4. Procesor ultra-rapid
La momentul lansării, procesorul lui Note 4 era fără doar și poate unul dintre cele mai performante de pe piață. A trecut aproape un an însă, iar Note 4 cu greu mai poate fi comparat cu noile flagship-uri. Nu se știe dacă Samsung va folosi un chipset Qualcomm sau Exynos, sperăm doar ca noul Galaxy Note 5 să vină cu un procesor cât mai nou și rapid.

5. Mai multe funcții pentru S Pen
S Pen poate fi un accesoriu foarte interesant și distractiv, însă majoritatea dintre noi avem deseori tendința de a uita pur și simplu că există. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că seria Galaxy Note nu a dispus până acum de prea multe funcții care să pună în valoare utilitatea acestui accesoriu.

6. Un scanner de amprente îmbunătățit
Scanner-ul de amprente de care dispune Galaxy S6 este cu siguranță unul dintre cele mai bune de pe piață în prezent. La acest capitol, singura noastră cerință este ca Samsung să imprementeze aceași tehnologie și la Note 5.

7. O versiune flexibilă
Potrivit unor zvonuri, Samsung intenționează să integreze un display flexibil pentru noul Galaxy Note 5. Cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla, însă este foarte posibil ca Note 5 să fie acompaniat de o versiune similară a telefonului care va avea această proprietate.

8. Mai mult spațiu de stocare
Note 4 a fost oarecum limitat la acest capitol, având un spațiu de stocare integrat de doar 32GB și suport microSD de până la 128GB. Ce ne dorim este ca Samsung să ofere prin Note 5 un spațiu de stocare integrat de cel puțin 64GB. În acest fel nu va mai trebui să ne facem griji în privința transferului lent de date dintre card și telefon.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.