Samsung se pregăteşte de lansarea Radiant 360 R7

0
675

După cum bine v-aţi obişnuit, cei de la Samsung au lansat până acum unele dintre cele mai inovatoare şi mai interesante produse din lume, însă de data aceasta compania s-a gândit că e mai bine să „reinventeze roata” şi să recreeze sub o altă formă, banala boxă. Inginerii de la Samsung s-au gândit serios în privinţa acestei variante, fapt pentru care au lansat Radiant 360 R7, prima lor boxa wireless ce promite să transmită sunetul în toate direcţiile.

Cu un design atrăgător şi parcă inspirat puţin din filmele S.F, cei de la Samsung au pus bazele unui nou proiect, un proiect ce este menit să îi mulţumească şi pe cei mai pretenţioşi audiofili din lume. Cu funcţii extrem de inteligente şi o calitate audio ridicată, noul device promite să fie cel mai bun de pe piaţă, întrucât dacă stăm bine şi analizăm ceea ce există la momentul de faţă în acest domeniu, gama este extinsă şi infinită, fapt pentru care Samsung va avea competitori pe măsură.

Aşa cum este ilustrată şi în imaginea de mai sus, boxa are un design atrăgător şi beneficiază de tehnologia Ring Radiator, tehnologie care pe viitor va veni în tot mai multe astfel de dispozitive, având propietatea de a transmite sunetul în toată camera fără să se simta vreo diferenţă din punct de vedere a calităţii şi nivelului de putere.

Conform producătorilor, noul device Radiant 360 R7 va fi disponibil pe piaţă începând cu luna viitoare, la preţul de 500 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.