Schimbări majore în noul App Store din Windows 10

0
532

Noul sistem de operare Windows 10 va aduce o transformare a modului în care Microsoft gândește viitorul afacerii sale. La ora actuală utilizatorii descarcă soft-ul Windows 8.1 și aplicațiile din Windows Store, muzica din Xbox Music App și clipurile video din Xbox Video App. In noul Windows 10 toate produsele dorite vor fi găsite într-un singur Windows Store unificat.

Toate produsele vor putea fi accesate de pe toate dispozitivele Windows și Xbox One. Microsoft dorește să implementeze ideea unei aplicații universale, adică un cumpărător va putea achiziționa o aplicație pe care o va putea folosi atât pe PC cât și Xbox One, tabletă sau smartphone. Interfețele pot fi diferite pentru a se potrivi cu dispozitivul respectiv dar se va putea rula un document, o melodie sau un film care odată întrerupt, va putea fi comutat perfect pe alt dispozitiv de unde rularea va fi reluată exact din momentul întreruperii.

Dacă ați achiziționat deja un clip video digital în Xbox, veți putea să-l vizionați pe toate dispozitivele Windows 10 și Xbox One. Acest fapt coincide cu reducerea substanțială oferită de Microsoft la combinarea abonamentelor la Office 365 Home Suite, Xbox Music Pass, Xbox Live Gold gaming și Skype Unlimited.

Office 365 vă oferă accesul la programele Microsoft Suite de pe cinci dispozitive, Xbox Live Gold gaming vă permite să utilizați diverse aspecte multiplayer ale jocurilor sau să jucați alte tipuri de conținut pe Xbox-ul vostru, Xbox Music Pass este un serviciu plătit de streaming asemănător cu Spotify ce vă permite să cumpărați muzică, în timp ce Skype Unlimited permite utilizatorilor efectuarea de apeluri pe telefoane fixe sau mobile.

Chiar acum acest magazin unificat este disponibil pe Windows 10 Technical Preview dar va trebui să mai treacă un timp până acesta va fi încărcat la maxim cu produse, mai precis până la momentul când Windows 10 va fi lansat în cursul acestei veri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.