Skeegle, noua aplicație de streaming confidențială

1
616

Ești în căutarea unei alternative de streaming care oferă un pic mai multă confidențialitate? Ei bine ești norocos deoarece a apărut o nouă aplicație numită Skeegle care promite că oferă exact experiența dorită.

Pentru a începe, pur și simplu descărcați aplicația pentru Android, fie iOS și vă conectați folosind Facebook și numărul de telefon mobil. De acum încolo puteți dezvolta o listă de prieteni utilizând lista de contacte a telefonului. Dacă vreți să transmiteți imagini în timp real, adică să faceți streaming, trebuie doar să selectați prietenul sau grupul cu care doriți să experimentați.

skeegle

Aplicația Skeegle va arhiva toate videoclipurile dumneavoastră în Cloud, astfel încât acestea vor fi, de asemenea, disponibile pentru a le vizualiza la o dată ulterioară. Oricine are un dispozitiv capabil să recepționeze un SMS poate viziona un stream fie într-un browser, fie în aplicație.

Aplicația dezvoltată de către furnizorul EE din Marea Britanie a fost concepută anul trecut, iar cei de la EE au semnat un contract cu un consultant extern pentru a le permite să lucreze în afara companiei.

Acest lucru fiind destul de curios deoarece alegerea EE de a lăsa Skeegle să crească organic ar însemna că aplicația nu va fi promovată în vreun fel. Acest lucru ridică întrebarea de ce operatorul de transport ar pune problema de angajare a unei firme din afară pentru a ajuta la dezvoltarea aplicației, dar ne-am abate de la subiect.

Oricine îndeplinește cerințele menționate de mai sus poate vizualiza o transmisie Skeegle, doar că momentan, veți avea nevoie de un număr de telefon mobil din Marea Britanie pentru a executa o transmisie personală.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sxdg_-foyUU

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.