Sony lansează Xperia C4, un nou telefon axat pe selfie-uri

0
543

Sony tocmai a anunțat lansarea lui Xperia C4, un smartphone axat pe camera din față care îi calcă pe urme lui Xperia C3, un device adresat pasionaților de selfie-uri. La capitolul design, Xperia C4 este aproape identic cu predecesorul său. Sony nu a dezvăluit încă un preț pentru acest handset, dar a specificat că va fi lansat în luna iunie.

Telefonul vine echipat cu o cameră principală de 13 megapixeli cu flash LED și o cameră frontală de 5 megapixeli. Fiind ultimul model din seria smartphone-urilor axate pe selfie-uri de la Sony, acesta nu impresionează cu numărul de pixeli al camerelor, însă nu trebuie să ne lăsăm înșelați de acest lucru. Sony a integrat în camera frontală un senzor Exmor R împreună cu un flash LED și lentile cu unghi larg de 25mm, toate pentru a oferi posesorului posibilitatea de a realiza selfie-ul perfect. De asemenea, ambele camere beneficiază de stabilizator de imagine și o funcție pentru eliminarea efectului de ochi roșii.

Sony va lansa și o versiune dual SIM a telefonului denumită Xperia C4 Dual. Ambele vor avea un display IPS full HD de 5.5 inch (1080×1920 pixeli), procesor octa core (Cortex A53) MediaTek MT6752 64-bit cu o frecvență de 1.7 GHz, 2GB de RAM și spațiu de stocare de 16GB, acesta putând fi extins până la 128GB cu ajutorul unui card microSD. Bateria device-ului este de 2600mAh și se presupune că va oferi un timp de vorbire de până la 13 ore, iar în stand-by va rezista 682 de ore.

Smartphone-ul vine echipat direct din fabrică cu Android 5.0 Lollipop și va fi disponibil în culorile alb, negru și verde. Măsoară 150.3 x 77.4 x 7.9mm și are o greutate de 147g. La capitolul conectivitate, Xperia C4 beneficiază de Bluetooth, Wi-Fi cu hotspot, 3G, 4G LTE, GPS / A-GPS, Glonass, Micro-USB, DLNA, și NFC.

Sony Xperia C4 va putea fi găsit în magazine începând de luna viitoare.

https://www.youtube.com/watch?v=o2GJAyhKcmA

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.