Sony Xperia Z3+ a fost lansat

0
501

Smartphone-ul Xperia Z3+ a fost lansat astăzi de către Sony la nivel internațional, fiind destul de similar cu Xperia Z4. Xperia Z3 dispune de specificații impresionante, dar și de un design pe măsură, iar faptul că device-ul este și rezistent împotriva apei vine ca cireașa de pe tort.

Xperia Z3+ este foarte subțire și ușor, cântărind doar 144g și având 6, 9mm grosime. Display-ul său este de 5, 2 inci și 1080p, fiind capabil să afișeze fotografii spectaculoase ce pot fi realizate cu camera principală de 20,7MP sau cu cea frontală de 5MP. Ambele camere dispun de tehnologie de tip Cyber-shot & Handycam care permit realizarea de fotografii la o calitate superioară chiar în condițiile unei iluminări slabe a încăperii.

Cât despre restul specificațiilor, ele sunt, așa cum dădeam mai devreme de înțeles, cel puțin în conformitate cu cele mai noi standarde. Conglomeratul japonez Sony a dotat smartphone-ul Xperia Z3+ cu un procesor de 8 nuclee Snapdragon 810, destinat să permită rularea celor mai solicitante aplicații de smartphone și să asigure operarea foarte rapidă a device-ului per total, operații ce țin de multi-tasking fiind la îndemâna oricui odată cu procurarea telefonului, indiferent că e vorba de tehnologia de tip 4G sau Wi-Fi. Viteza conexiunii la Internet poate fi de până la 300Mbps, ceea ce înseamnă că prin Xperia Z3+ se poate descărca un mail cu atașament în câteva secunde și se poate realiza streaming-ul video fără întârzieri și fără neplăcutul buffering. O altă caracteristică interesantă a display-ului este aceea că el își poate adapta contrastul și strălucirea în funcție de intensitatea luminii exterioare.

Smartphone-ul dispune de o capacitate de stocare de 32 GB, cu posibilitatea adăugării unui card microSD de până la 128 GB, iar memoria sa RAM este de 3 GB. Timpul de încărcare a bateriei este de asemenea un atu important, în jumătate de oră de încărcare fiind completă 60% din baterie.

Xperia Z3+ poate fi folosit și pentru rularea jocurilor de PlayStation 4, prin conectarea smartphone-ului către sistemul de Wi-Fi al consolei și folosirea lui DUALSHOCK®4 Wireless Controller.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.