Strategie fără precedent: Apple va crea prima sa aplicație Android

0
791

Cei de la Apple au declarat că lucrează la dezvoltarea unui serviciu de streaming cu plată, sistem bazat pe recenta achiziție, Beats. Se așteaptă ca serviciul să devină un rival important pentru ceilalți competitori deja populari, printre care și Spotify.

Surse din interiorul companiei au împărtășit o parte din planurile Apple în ceea ce privește streamingul de muzică. Se pare că gigantul din Cupertino preferă să dezvolte o aplicație nouă pentru acest serviciu, în loc să folosească vechea aplicație Beats. Aceasta va înlocui și actuala aplicație pentru muzică de pe dispozitivele iOS, aspect ce anunța un update important și pentru iTunes dar și lansarea unei aplicații noi pentru Apple TV.

Informațiile despre prețul serviciului sunt încă neclare, însă compania ia în considerație și varianta unui preț de 7,99 dolari pe lună. Acest lucru l-ar face mai ieftin ca toate celelalte servicii actuale, Spotify, Google Play Music, chiar și actualul Beats Music, ale căror abonări costă 9,99 dolari pe lună.

Poate cel mai interesant aspect este faptul că Apple lucrează și la o versiune a aplicației destinată dispozitivelor Android. Acest lucru ar putea fi o strategie fără precedent. Asta ar însemna să vedem prima aplicație lansată pe platforma Android sub numele Apple.

Inițial, Apple a planificat lansarea serviciului în luna Martie, însă cel mai probabil debutul va fi anunțat în cadrul evenimentului WWDC, conferință ce va avea loc în Iunie.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.