Tado ”mărește IQ-ul” oricărui aparat de aer condiționat

0
608

Termostatele inteligente există pe piață de câțiva ani buni dar misiunea lor obișnuită este numai simpla interacțiune cu sistemul central de răcire sau încălzire al locuinței, ele contribuind din plin la prețul mai scump al acestor gen de aparate față de unitățile portabile.

Compania Tado a lansat de curând Smart AC Control, primul dispozitiv care poate transforma orice dispozitiv simplu de aer condiționat într-unul inteligent. Dispozitivul celor de la Tado interacționează cu peste 85% din aparatele de aer condiționat din lume, incluzând cele portabile sau de fereastră.

După ce este plasat lângă aparatul de aer condiționat din incintă, dispozitivul se conectează la Wi-Fi-ul locuinței, după care utilizând semnal infraroșu preia controlul comezilor unității de aer condiționat. Pur și simplu smartphone-ul înlocuiește obișnuita telecomandă din plastic ce însoțește fiecare aparat de aer condiționat nou.

7

Odată instalat, Smart AC Control permite utilizatorilor să interacționeze cu aparatul lor de aer condiționat mult mai eficient decât în cazul tradiționalelor termostate inteligente. Spre exemplu, poți porni aparatul de aer condiționat cu mult timp înainte de a ajunge acasă sau îl poți opri economisind energie, în cazul în care ai plecat în grabă și l-ai uitat pornit.

Dispozitivul are integrat IFTTT și este Apple Homekit-ready.  In plus acesta mai este dotat cu mai mulți senzori de lumină, umiditate, mișcare, zgomot și Bluetooth low-energy. Deși Smart AC Control este primul produs Tado ce a fost lansat în Statele Unite, compania a avut un succes enorm în întreaga Europă cu primul produs al companiei, termostatul Tado.

Potrivit declarației lui Christian Deilmann, CEO & Founder al Tado, termostatul Tado este cel mai vândut termostat inteligent din Europa. Noul Smart AC Control poate fi achiziționat direct de pe website-ul oficial al Tado pentru prețul de 199 dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.