Telefonul „Smart Cast” al celor de la Lenovo dispune de proiecție touch

0
516

Membrii companiei chineze Lenovo au luat în considerare faptul că reprezintă un proces incomod pentru unele persoane să butoneze sau să atingă o suprafață relativ mică pe care se întinde smartphone-ul, așa că au pus la punct telefonul Smart Cast care e capabil să proiecteze prin laser o tastatură pe birou și să o facă și funcționabilă, prin aceasta fiind posibilă controlarea smartphone-ului.

Smart Cast a fost prezentat în cadrul conferinței Lenovo Tech World, iar niciunul dintre participanți nu a expus public informații privind o dată de lansare a device-ului sau un preț de pornire pe piața IT. Prin proiectorul laser care este încorporat, Smart Cast face posibilă proiectarea unei tastaturi, a unui pian sau a unor butoane specifice unui anumit joc pe o suprafață aflată la câțiva centimetri de telefon, ceea ce asigură utilizatorilor săi un control mult mai eficient și comod.

Poate că și mai incitant e faptul că Smart Cast e capabil să proiecteze în exteriorul său și filme sau jocuri, nu doar o unealtă care permite controlul asupra lor și a multor altor funcții. Celelalte tipuri de proiecții excluzând cea touch, vor face indubitabil din Smart Cast o opțiune ideală pentru viitorii săi posesori în cazul în care aceștia doresc să se laude amicilor și rudelor cu noi performanțe realizate într-un joc video, sau dacă vor să vizioneze un film împreună cu cei apropiați atunci când pleacă la pescuit.

După multe încercări eșuate a altor companii de a realiza un gen de proiecție asemănător celui de care este capabil Smart Cast, se pare că cei de la Lenovo pot fi considerați câștigători. Mai mult decât atât, cred că tipul de control inventat de chinezi va reprezenta un standard în viitorul apropiat ce va fi greu dacă nu imposibil de detronat.

Înființată în anul 1984 în capitala Beijing de către Liu Chuanzhi, compania Lenovo a ajuns pe parcurs pe locul secund la nivel mondial în ceea ce ține de producția de PC-uri, deși investiția de la începuturile sale a fost de doar 25000 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.