TomTom își lansează propria cameră video sport pentru a concura cu GoPro

0
589

Când vine vorba de camere video de acțiune, GoPro este fără doar și poate cea mai populară și performantă cameră care se găsește pe piață. Recent însă, TomTom a anunțat lansarea camerei Bandit, un produs prin care compania încearcă să între și să facă o figură frumoasă pe piața camerelor sport. Aceasta va costa 475 de dolari (1800 RON) și va fi disponibilă online începând cu luna mai.

La fel ca și noul Garmin VIRB XE, Bandit folosește senzori de mișcare și GPS pentru a recunoaște mișcările utilizatorului și când acesta începe să filmeze, apoi etichetează capturile cu ajutorul vitezei, accelerației, altitudinii și forței gravitaționale. Vei putea de asemenea efectua etichetări manuale și separea înregistrărilor.

Device-ul poate fi sincronizat cu un TomTom Runner, asta în cazul în care dispui de unul, pentru a monitoriza bătăile inimi, camera va porni de fiecare dată când acestea se intensifică. Bandit este rezistent la apă până la adâncimi de 50 de metri (cu protecție adițională pentru lentile) și dispune de lentile cu unghi larg cu senzor de 16 megapixeli. Înregistrările video pot fi efectuate în 1080p sau 720p și mai există de asemenea câteva opțiuni cinematice care te lasă să înregistrezi în 4k15 și 2.7k30. Alte funcții includ slow-mo, time lapse, single shot și setări pentru burst photography.

Va exista de asemenea și o aplicație pentru iOS prin care vei putea previzualiza și edita  înregistrările cu ajutorul telefonului tău. Cei de la TomTom au declarat că se lucrează și la o aplicație pentru Android și că aceasta va fi lansată curând. Aplicația este probabil cel mai interesant lucru la acest produs deoarece îți va simplifica munca și nu vei mai fi nevoit să cari după tine echipament adițional pentru editări, iar dacă vei scutura telefonul, aplicația va pune cap la cap highlight-urile înregistrărilor. Camera este capabilă să recunoască care parte a înregistrărilor cuprinde acțiunea datorită numeroșilor senzori de care dispune.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.