Trimitere mai eficientă a fişierelor prin Gmail odată cu noile update-uri Dropbox

0
390

Aplicaţia Dropbox s-a dovedit a fi un serviciu util pentru trimiterea de fişiere prin Gmail, deşi a fost lansată doar de câteva luni. Dropbox permite trimiterea de clipuri video, poze sau muzică fără a se părăsi fereastra în care se compune mail-ul iniţial. Noile update-uri primite de către aplicaţia Dropbox sunt foarte avantajoase, fiind acum posibilă trimiterea prin Gmail a mai multor fişiere mari în mod simultan.

Poate fi selectat un întreg folder sau toate fişierele dorite, după care se pot ataşa uşor în mail. Metoda e simplă: se accesează butonul Compose din Gmail după care cel pentru Dropbox pe care extensia îl adaugă lângă butonul Send. Se pot selecta mai multe fişiere prin simple click-uri înainte de a se opta pentru butonul Insert Links care permite ataşarea lor la mail-ul dorit. Pentru selectarea unui întreg folder, nu trebuie să daţi click pe numele său pentru că asta ar determina deschiderea sa, ci trebuie să optaţi pentru a da click în dreapta lui.

Mail-ul rezultat va conţine linkuri către fişierele dorite, iar ca destinatarul să le vizualizeze sau să le descarce nu trebuie neaparat să instaleze Dropbox.

Un alt beneficiu pentru noile update-uri ale aplicaţiei Dropbox este constituit de faptul că atunci când primiţi fişiere pe mail, extensia adaugă automat un buton care permite salvarea către Dropbox, ceea ce vă scuteşte de câteva acţiuni în plus.

Săptămâna trecută Dropbox şi-a îmbunătăţit aplicaţia pentru iOS prin adăugarea posibilităţii ca utilizatorii să adauge comentarii privind produsul.

Dezvoltatorii serviciului Dropbox au anunţat în urmă cu câteva zile că varianta pentru iOS a aplicaţiei va fi dotată până la sfârşitul lunii şi cu posibilitatea ca utilizatorii săi să poată crea documente Office din interiorul său, fără a fi nevoiţi să deschidă altă aplicaţie.

Serviciul Dropbox care îşi are sediul în San Francisco, este disponibil în prezent în 17 limbi şi pe nu mai puţin de 9 sisteme de operare: Microsoft Windows, OS X, Linux, iOS, Android, Windows Phone, Symbian, BlackBerry OS şi MeeGo Harmattan.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.